Hot Stone Massage

Afstressende behandling

Hot Stone Massage

Hot Stone Massage i Ølstykke

Hot Stone Massage… som er en massage med varme lavasten. Massagen virker meget afstressende, forløsende og dybdegående.

Massagen tilbyder jeg i 3 forskellige tider: 30 min, 60 min og 90 min. Det er en wellness massage, som lindrer muskelsmerter og stress i kroppen.

Varmeenergien fra stenene hjælper musklerne med at give slip på myoser og spændinger.

Behandlingsformen går flere tusinde år tilbage og er et kæmpe hit for alle os der elsker varme.

Har du smerter, uro og stress?

Krop- og zoneterapi i Ølstykke

Jeg tilbyder en række forskellige behandlingsformer, som retter op på ubalancer, fjerner smerter og spændinger samt giver mere ro, overskud og energi i hverdagen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig, og ellers kan du booke en tid på nedenstående knap.