Om Sussi Freund

Velvære for krop og sjæl i Ølstykke

Mit navn er Sussi Freund, og jeg er ejer af klinikken, som jeg opstartede i 2014. Her tilbyder jeg en række forskellige behandlingsformer, som retter op på ubalancer, fjerner smerter og spændinger, giver mere ro, overskud og energi i hverdagen. 

Jeg har en lang række kurser og uddannelser inden for feltet, hvor jeg bl.a. er RAB-godkendt zoneterapeut og Kranio Sakral Terapeut gennem ZCT. Jeg begyndte først at interessere mig for healing, og senere har jeg bygget på med Kranio Sakral og zoneterapi. Jeg kan hjælpe med alt fra hovedpiner og rygsmerter til høfeber og børne-/baby-behandlinger.

Jeg tager altid udgangspunkt i klientens symptomer og hvem, jeg har med at gøre – og så tilpasser jeg behandlingen ud fra dette. Dermed blander jeg mange af de forskellige behandlinger ind i selve behandlingen, så der kommer fokus på det afstressende og at det i sidste ende kommer til at hjælpe dig. Derfor behøver du ikke at være i tvivl om, om du har booket den rigtige behandling – alt bliver tilpasset dig. 

Har du smerter, uro og stress?

Krop- og zoneterapi i Ølstykke

Jeg tilbyder en række forskellige behandlingsformer, som retter op på ubalancer, fjerner smerter og spændinger samt giver mere ro, overskud og energi i hverdagen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig, og ellers kan du booke en tid på nedenstående knap.