Nyheder

Velvære for krop og sjæl i Ølstykke

Vær opmærksom på at der er kommet nye priser pr. 1. maj 2024.

Rod ved indgangen
I øjeblikket renoverer min nabo sit hus, så der kan være lidt byggerod ude foran. Jeg håber ikke det generer nogen.

Ny behandling
Jeg indfører samtidig en ny behandling til unge, som har fokus på eksamen stress og eksamensangst. Denne behandling er et unikt tiltag og har til formål at give den unge ro og overblik over deres situation. Behandlingen omfatter massage af ryg og skuldre for at slippe muskelspændingerne, som ofte følger med ved eksamenslæsning. Derudover får den unge en afstresningsteknik med, som kombinerer et enkelt punkt i hånden med vejrtrækning. Dette kan afhjælpe nervøsitet og angst efterfølgende, hvis dette skulle opstå til eksamen.
Jeg guider den unge igennem en visualisering (meditation) og afstresser de svære ting, så de mister deres magt. Behandlingen kan forebygge stress og samtidig følges op, hvis dette ønskes undervejs i eksamensprocessen.
De første 20 behandlinger tilbyder jeg til en fordelagtig pris på 350 kr.

Skolevægring?
Jeg søger børn/unge med skolevægring for at hjælpe dem tilbage i skole. Jeg tilbyder behandlingen til halv pris end den sædvanlige det næste halve år. Det vil sige børnebehandling på 40 min. koster 250 kr., hvis det omhandler Skolevægring. Skriv Skolevægring i kommentarfeltet, når jeg booker, så får jeg den til den nævnte pris. Behandlingen vil tage udgangspunkt i jeres barn/ung og har fokus på afstressning af nervesystemet. Derudover vil jeg lave en guidet visualisering (meditation) på baggrund af det jeg fortæller og jeg fornemmer. Herigennem vil jeg hjælpe med jer med, at give slip på angst og stress omkring skolen og de forventninger der ligger der.

Underviser
Jeg underviser nu behandlere i Babyterapi på Den Danske Zoneterapeut skole i Herlev. Næste kursus er d. 14.-15. september. Til vinter har jeg endnu et kursus i opstart, som omhandler de større børn og unge og som blandt andet vil komme omkring ADHD børn, angst og eksamensstress.

Har du smerter, uro og stress?

Krop- og zoneterapi i Ølstykke

Jeg tilbyder en række forskellige behandlingsformer, som retter op på ubalancer, fjerner smerter og spændinger samt giver mere ro, overskud og energi i hverdagen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig, og ellers kan du booke en tid på nedenstående knap.