Nyheder

Velvære for krop og sjæl i Ølstykke

Retreat Molino del Rey i Spanien (Begrænset antal pladser)

Nyt Retreat i det magiske Molina del Rey Retreate Center. 6 dage med yoga, meditation, massage, healing og lækker vegetarisk mad i de Andalusiske bjerge i Syd Spanien.

Reserver plads nu til Early Bird prisen 4050,- efter november er prisen for reservering af opholdet 4.500,- kr. Reserver pladsen nu, betal via linket og spar penge.

Resterende beløb for kost og logi i 6 dage betales ved ankomsten: kr 4.740 pr. person i dobbeltværelse.

*****

Prisen inkluderer fuld forplejning i 6 dage. Prisen dækker ikke flybillet og transport til Molino del Rey. Vi hjælper gerne med at arrangere transport fra Malaga lufthavn til Molino del Rey.

Ved booking af retreat noter gerne, hvilket værelses type du ønsker, så booker jeg det til dig.

*****

Andre værelsestyper kan tilkøbes – prisen er inklusiv kost/logi 6 dage:
For 1 person i standard værelse: 6.268,- kr.
For 1 person i dobbeltværelse: 6.714,- kr.
For 2 personer i Deluxe & King suites: 5.237,- kr.
For 1 person i Deluxe & King suites: 7.251,- kr.

*****

Ved spørgsmål ring til 60606402 eller email sussifreund@gmail.com

BOOK HER!

Jeg har fået Easy Pay tilknyttet online booking, så nu kan du betale med betalingskortet online både ved køb af klippekort og behandling. Beløbet trækkes først efter behandlingen.

Jeg har fortsat åbent en søndag om måneden. Det er enten den første eller anden søndag kl. 9-13.

Baby terapi

Jeg skal undervise på Herlev Zoneterapeutskole i Baby Terapi 19.-20. september (ddz.dk). I den forbindelse har jeg brug for nogle små fødder, så hvis I vil have en gratis behandling, skriv gerne en sms til mig: 60606402. Der kan være børn op til 2-3 år. Vi er fleksible med tidspunktet ml. kl. 9-16. Zoneterapeutskolen ligger i Herlev.

Har du smerter, uro og stress?

Krop- og zoneterapi i Ølstykke

Jeg tilbyder en række forskellige behandlingsformer, som retter op på ubalancer, fjerner smerter og spændinger samt giver mere ro, overskud og energi i hverdagen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig, og ellers kan du booke en tid på nedenstående knap.