Sundhedsforsikring

Tilskud til ro og velvære

Få tilskud til zoneterapi

Krop- og zoneterapi i Ølstykke

Flere private sundhedsforsikringer giver tilskud til zoneterapi. Mange selskaber giver op til 500 kr. pr. behandling. Det er vigtigt, at du tager kontakt til dit forsikringsselskab inden behandling, hvis du ønsker at benytte denne.

Når du har fået bevilget behandling, kan jeg afregne direkte med din sundhedsforsikring, så du ikke behøver at have penge op af lommen. 

Du er velkommen til at booke behandlingen online og give besked, når du kommer til behandlingen, at din sundhedsforsikring dækker. Jeg har så brug for CPR-nummer og ofte et ordrenummer/bevilling-nummer, som du får gennem din forsikring.

“Danmark” yder tilskud til zoneterapi, hvis du er medlem. I 2021 giver de kr. 115 ved 1. zoneterapibehandling, og ved efterfølgende behandlinger giver de kr. 75 i tilskud (normalbehandling 30% af egenudgiften, dog max kr. 75).

Inden for 12 måneder gives der et samlet tilskud på max kr. 715. Husk at meddele, at du er medlem af “danmark”.

Har du smerter, uro og stress?

Krop- og zoneterapi i Ølstykke

Jeg tilbyder en række forskellige behandlingsformer, som retter op på ubalancer, fjerner smerter og spændinger samt giver mere ro, overskud og energi i hverdagen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig, og ellers kan du booke en tid på nedenstående knap.