Børn og baby

Børnebehandlinger

Opnå balance og ro

Børneterapi i Ølstykke
kranio sakral i Ølstykke

Jeg tilbyder zoneterapi og Kranio Sakral Terapi til dit barn af forskellig varighed afhængig af dit barns alder. Det er vigtigt, når I booker en behandling at notere, hvad I ønsker hjælp til.

Derudover er det vigtigt, at barnet har mulighed for at slappe af efter behandlingen – specielt første gang. I er altid velkommen til at ringe og spørge, hvis der er noget, I er i tvivl om.

Behandlingen foregår altid på barnets præmisser. Børnebehandlingerne er delt op i 0-6 år 30 min. og 6-14 år 40 min. 

Zoneterapi
Zoneterapi er specielt velegnet ved bl.a. kolik, forstoppelse, øreproblemer, svagt immunforsvar, hoste, forkølelser, betændelser, allergier m.m.

Ved en zoneterapi-behandling er det vigtigt at følge op med en ny behandling kort efter. For de 0-2 årige er forløbet bedst med 3-4 dages mellemrum 3-4 gange. Når de er ældre, skal der være længere i mellem behandlingerne. Vi taler om jeres barns behov sammen.

Kranio Sakral Terapi
Kranio Sakral Terapi er effektivt for børn med skævheder i rygsøjle og kranie. Disse skævheder giver spændinger og forstyrrelser i centralnervesystemet, som også sætter sig i bindevævet. Det kan give uro og stress for børnene. Det kan også give koncentrationsbesvær, fordøjelsesproblemer og irritation. Gennem Kranio Sakral Terapien hjælper vi nervesystemet med at komme i balance og få ro.

Behandlingen kan bl.a. afhjælpe...

Har du smerter, uro og stress?

Krop- og zoneterapi i Ølstykke

Jeg tilbyder en række forskellige behandlingsformer, som retter op på ubalancer, fjerner smerter og spændinger samt giver mere ro, overskud og energi i hverdagen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig, og ellers kan du booke en tid på nedenstående knap.