Healing i Ølstykke

healing er et helt naturligt redskab

Del ud af god energi

Healing i Ølstykke
healing i Ølstykke

Min indgang til den alternative behandlerverden startede i ca. 2001 i Indien. Her stødte jeg for første gang på healingens kraft. Jeg blev indviet til Reiki Healing på havnen i Bombay af en hollandsk healer, som rejste rundt og healede i denne del af verden. 

Siden dengang har jeg benyttet healing mange forskellige steder og på forskellige måder. Jeg har gennemgået uddannelsen til mestergraden Reiki 3 i Dr. Mikao Usui’s system og er indviet til Reiki Mestersymbol og det tibetanske mestersymbol.

Healing er for mig et helt naturligt redskab, og jeg vil mene, at mange healer – uden, at de selv er klar over det. At heale er at helbrede, og det kan også gøres i det små, bare ved at dele ud af god energi og være tilstede.

Når jeg healer bevidst, beder jeg om at være kanal for noget, der er større end mig selv og benytter bl.a. mestersymbolerne. Jeg mærker ofte mange forskellige ting under healingen, hvilket både kan være af fysisk og psykisk art.

Jeg kombinerer healingen med den primære behandlingsform. Healingen benytter jeg bevidst mest ved uforløste traumer, sorg, depressive tanker, angst og uro, Derudover bruger jeg healing, når muskler og væv er alt for spændt og kun kan løsnes op for ved healing. Tre minutters healing på området gør, at jeg efterfølgende kan komme dybere og få flere spændinger væk. Ofte siger folk efterfølgende, at det ikke gør ondt, når jeg masserer på det før meget spændte og ømme område.

Mange siger, at de oplever en kraftig varme ved healingen. Ofte føler man sig lettere i krop og sind og meget afslappet.

Ønsker du en behandling, som kun har fokus på healing, er du velkommen til at sige til, når du kommer i klinikken. Derudover har jeg mulighed for fjernhealing, hvis det er svært at komme hertil og jeg ikke kan komme til dig. Jeg foretrækker dog altid at behandle direkte fysisk, når du er tilstede. Ring, hvis du har spørgsmål: 60606402.

Har du smerter, uro og stress?

Krop- og zoneterapi i Ølstykke

Jeg tilbyder en række forskellige behandlingsformer, som retter op på ubalancer, fjerner smerter og spændinger samt giver mere ro, overskud og energi i hverdagen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig, og ellers kan du booke en tid på nedenstående knap.