Uddannelser

Erfaring, kurser og uddannelser

Mine specialer

Krop- og zoneterapi i Ølstykke

Jeg er RAB-godkendt zoneterapeut og Kranio Sakral Terapeut gennem ZCT. Jeg har haft min klinik siden 2014, hvor jeg tilbyder en række forskellige behandlingsformer, som retter op på ubalancer, fjerner smerter og spændinger, giver mere ro, overskud og energi i hverdagen. 

Hovedpine
Hovedpine og migræne har jeg stor succes med at lindre og har gennem årene hjulpet mange mennesker helt eller delvist af med smerterne.

Kæbespændinger og spændinger i nakken er ofte med til at lave ballade – disse spændinger skal løsnes, men mange andre faktorer kan også spille ind.

Zoneterapi og meridianer kan være med til at finde frem til årsagen eller årsagerne til hovedpinen, hvis du ikke allerede ved årsagen. Mange af mine hovedpine-klienter har været forbi smerteklinik og hovedpineklinik desværre forgæves, før de kommer til mig.

Børn
Jeg har stor erfaring med børn, da jeg er uddannet pædagog, har arbejdet 8 år i en børnehave og er så heldig at være mor til 2 piger på 10 og 13 år.

Det er vigtigt for mig, at der er tid til børnene og at de er med i hele processen, når de skal modtage behandling. I en børnebehandling kan jeg variere behandlingen ud fra dit barns behov – det kan være zoneterapi, massage eller healing.

Vi finder sammen ud af, hvad der er rigtigt for dit barn, og du er altid velkommen til at ringe.

Stress
Stress er årsag til mange lidelser i dag, og jeg har meget erfaring inden for området. Jeg har et holistisk syn på kroppen, dvs. at jeg ser krop, sind og sjæl hænge uløseligt sammen, og derved arbejder jeg altid på mange planer samtidigt.

I en behandling er det altid vigtigt for mig, at du stresser af og får fuld udbytte af behandlingen ved at slappe af så godt, du kan.

Jeg har ud fra mine redskaber udviklet min egen behandling “Stressbehandlingen”, men derudover er alle behandlingerne med til at reducere stress i krop og sind.

Kurser og uddannelser

RAB-godkendt behandler

Har du smerter, uro og stress?

Krop- og zoneterapi i Ølstykke

Jeg tilbyder en række forskellige behandlingsformer, som retter op på ubalancer, fjerner smerter og spændinger samt giver mere ro, overskud og energi i hverdagen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig, og ellers kan du booke en tid på nedenstående knap.