Zoneterapi i Ølstykke

Løsner op for spændinger

Fokus på fødderne med zoneterapi

Zoneterapi i Ølstykke
Zoneterapi i Ølstykke

Har du f.eks. problemer med allergi, barnløshed, fordøjelsesproblematikker, hovedpine og andre smerter, kan zoneterapi være noget for dig!

Uddybende om behandlingen
Fødderne er fokus i zoneterapien, for her findes reflekszoner, der er forbundet til resten af kroppen. Ømhed i en zone er tegn på, at et organ fungerer dårligt. 

Ved at behandle de ømme reflekszoner med specielle trykkombinationer kan jeg påvirke organerne til at fungere bedre og derved genoprette kroppens balance.

Zoneterapien løsner op for spændinger og stimulerer blodomløbet samtidig med, at der sker en stimulering af energistrømningerne i kroppen, hvorved der bringes ny livskraft til organismen.

Jeg fokuserer på dine problematikker og går i dybden, når jeg behandler. Det er vigtigt for mig, at du føler, at det gør en forskel.

Nogle af problemerne kan f.eks. være...

Har du smerter, uro og stress?

Krop- og zoneterapi i Ølstykke

Jeg tilbyder en række forskellige behandlingsformer, som retter op på ubalancer, fjerner smerter og spændinger samt giver mere ro, overskud og energi i hverdagen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig, og ellers kan du booke en tid på nedenstående knap.