Velvære for krop og sjæl i Ølstykke

Krop- og Zoneterapi

Jeg tilbyder en række forskellige behandlingsformer i min klinik i Ølstykke, som retter op på ubalancer, fjerner smerter og spændinger samt giver mere ro, overskud og energi i hverdagen. 

velvære og zoneterapi

Velvære og behandlinger tilpasset dine symptomer

RAB-godkendt zoneterapeut

Mit navn er Sussi Freund, og jeg er ejer af klinikken, som jeg opstartede i 2014. Jeg har en lang række kurser og uddannelser inden for feltet, hvor jeg bl.a. er RAB-godkendt zoneterapeut og Kranio Sakral Terapeut gennem ZCT. 

Jeg tager altid udgangspunkt i klientens symptomer og hvem, jeg har med at gøre – og så tilpasser jeg behandlingen ud fra dette. Dermed blander jeg mange af de forskellige behandlinger ind i selve behandlingen, så der kommer fokus på det afstressende og at det i sidste ende kommer til at hjælpe dig.

Derfor behøver du ikke at være i tvivl om, om du har booket den rigtige behandling – alt bliver tilpasset dig.

Har du smerter, uro og stress?

Krop- og zoneterapi i Ølstykke

Jeg tilbyder en række forskellige behandlingsformer, som retter op på ubalancer, fjerner smerter og spændinger samt giver mere ro, overskud og energi i hverdagen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig, og ellers kan du booke en tid på nedenstående knap.

velvære og zoneterapi i Østykke

Zoneterapi i Ølstykke

LØSNER OP FOR SPÆNDINGER

Zoneterapien løsner op for spændinger og stimulerer blodomløbet samtidig med, at der sker en stimulering af energistrømningerne i kroppen, hvorved der bringes ny livskraft til organismen.

Jeg fokuserer på dine problematikker og går i dybden, når jeg behandler. Det er vigtigt for mig, at du føler, at det gør en forskel.

Terapi og massage

Få din krop i balance

Behandlingen kombinerer forskellige behandlingsformer og tager udgangspunkt i at få din krop i balance. Primært benyttes Kranio Sakral Terapi, dybdemassage, zoneterapi og healing.

Du vil efter en behandling opleve at have givet slip på affaldsstoffer i din krop og vil føle dig dejligt afslappet.

velvære og zoneterapi
velvære og kranio sakral terapi

Kranio Sakral Terapi

Blidt og dybdegående

Kranio Sakral Terapi er en meget blid og dybdegående behandlingsform, som tager udgangspunkt i kroppens egen rytme og mulighed for selvhelbredelse.

Udover den kranio sakrale rytme i kroppen, er der i behandlingen meget fokus på bindevævet i kroppen, som ligger sig rundt om alle muskler og organer.